Home/Activiteiten

Activiteiten

28 september 2020

Activiteiten SWOC worden nog niet opgestart

Aangezien de situatie rondom het coronavirus de laatste weken verergert, zullen een aantal activiteiten van SWOC na 1 oktober geen doorstart maken. De gym-, dans- en yogalessen evenals andere activiteiten van SWOC zullen tot een nader te bepalen datum niet doorgaan.
Wat wel doorgaat: de soos op woensdagochtend in ’t Fort en op woensdagmiddag in het Doehuis; zwemmen bij Laco op de donderdagochtend, de telefooncirkel en natuurlijk Tafeltje Dekje.


SWOC heeft een breed aanbod aan activiteiten voor senioren, woonachtig in de gemeente Cuijk. Veel van deze diensten worden georganiseerd in samenwerking met of door de diverse KBO’s.

In het overzicht van ‘activiteiten in de regio’ waar u, als u klikt op de foto van het kerkdorp, in een overzichtelijke tabel de activiteiten kunt vinden en waar ze plaatsvinden. In de linker menubalk ziet u welke activiteiten er structureel plaatsvinden bij SWOC.

Wilt u meer weten over een bepaalde activiteit, kunt u contact opnemen met de desbetreffende contactpersoon. Wanneer er geen contactpersoon of telefoonnummer is vermeld, kunt u contact opnemen met de Informatiebalie SWOC/KBO. Telefoonnummer 0485 - 574440 Keuzenummer 4.